Forum of Josiah, FHL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

24/12終於請食飯!!!!

+6
Ison
ivanchan18
tamjeff2516
健一
ting
siuying
10 posters

向下

24/12終於請食飯!!!! Empty 24/12終於請食飯!!!!

發表  siuying 周日 12月 21, 2008 12:02 am

我、敏婷、june、燕如會在報隹音後請大家食飯,地點為粉嶺中心新明苑酒家打邊爐(or食小菜),大家請留言回覆去定唔去,亦請寫低你想打邊爐定食小菜。唔留言當你唔黎,唔預你架,哈哈! flower
siuying
siuying

文章數 : 60
注冊日期 : 2008-08-22

回頂端 向下

24/12終於請食飯!!!! Empty 回復: 24/12終於請食飯!!!!

發表  ting 周日 12月 21, 2008 12:10 am

我當然會去啦! Arrow
哈哈哈~~

你地都要黎呀! I love you I love you
ting
ting

文章數 : 114

回頂端 向下

24/12終於請食飯!!!! Empty 回復: 24/12終於請食飯!!!!

發表  健一 周日 12月 21, 2008 12:22 am

死都去!

打邊爐加香檳呀唔該~

Embarassed
健一
健一

文章數 : 190

回頂端 向下

發表  tamjeff2516 周日 12月 21, 2008 12:25 am

為食的我喜歡打邊爐,預計當晚會好凍,大家出街前記得著多件衫呢! Razz
tamjeff2516
tamjeff2516
Admin

文章數 : 110

回頂端 向下

發表  ivanchan18 周日 12月 21, 2008 1:32 am

去呀
咁我果日唔食啦留肚先
ivanchan18
ivanchan18

文章數 : 142

回頂端 向下

發表  Ison 周日 12月 21, 2008 11:46 pm

我想試下將隻聖經火雞打邊爐~~~ lol!

我同淑芳都到呀~~
Ison
Ison
Admin

文章數 : 131

http://josiah.999luntan.net

回頂端 向下

發表  ivanchan18 周一 12月 22, 2008 9:07 am

Ison 寫到:我想試下將隻聖經火雞打邊爐~~~ lol!

我同淑芳都到呀~~

聖經火雞, 我都想試下 cyclops
ivanchan18
ivanchan18

回頂端 向下

發表  健一 周一 12月 22, 2008 9:56 am

what is bible turkey?
健一
健一

回頂端 向下

發表  tamjeff2516 周一 12月 22, 2008 11:27 am

佢呢個係short from 黎架。佢想講的係 "聖"誕節"經"常都會吃的"火雞"。簡稱聖經火雞。 tongue 我要叫勁多肥牛同雞。
tamjeff2516
tamjeff2516
Admin

文章數 : 110

回頂端 向下

發表  Melody Pang 周一 12月 22, 2008 2:58 pm

我都想打邊爐~
Melody Pang
Melody Pang

文章數 : 49
注冊日期 : 2008-09-01

回頂端 向下

發表  健一 周一 12月 22, 2008 9:38 pm

黎喇
健一
健一

回頂端 向下

發表  ivanchan18 周一 12月 22, 2008 9:57 pm

tamjeff2516 寫到:佢呢個係short from 黎架。佢想講的係 "聖"誕節"經"常都會吃的"火雞"。簡稱聖經火雞。 tongue 我要叫勁多肥牛同雞。
不愧係你既好兄弟, 你咁都知. clown

想問下打邊爐係任食 定係 散叫??
ivanchan18
ivanchan18

回頂端 向下

發表  ChiuSheungAriz 周一 12月 22, 2008 11:55 pm

我都0黎ar!!!! hohoho Cool
ChiuSheungAriz
ChiuSheungAriz

文章數 : 234

回頂端 向下

發表  ivanchan18 周四 12月 25, 2008 9:45 pm

多謝肢體的請客
好有溫情的一餐, 謝謝。
ivanchan18
ivanchan18

回頂端 向下

發表  [Bentley_on_rush] 周五 12月 26, 2008 10:49 am

借此本人也表示多謝,但也在報佳音期間又無辜辜地弄回狂咳,好煩呀! Neutral

所以當晚被取去新相機,調侃地操弄一番也不甚介意,但維修費請一起分擔 ( 不過機會率應非常低既 ), What a Face

不過有樣可以肯定的──這事絕非當範、下不為例,連教宗、達賴喇嘛、日皇明仁兼泰王也一視同仁 ( 絕不講笑、絕非笑話 )! Exclamation

而且,本人第一次貼文之陳述事件下,已贊成討論已經結束,只借題提醒各位留神周圍吧了!Ivan 的回應也還可以,現在只想講一句:我唔想再變成不刻意下的沙包,因為於在已內的鄰居之兄弟姊妹中,已受到處事上的質疑;而已我已經銳意另謀高就,以爭回該有的自主──包括回團契相聚!

[Bentley_on_rush]

文章數 : 59
注冊日期 : 2008-09-08

回頂端 向下

發表  Ison 周五 12月 26, 2008 6:38 pm

[Bentley_on_rush] 寫到:借此本人也表示多謝,但也在報佳音期間又無辜辜地弄回狂咳,好煩呀! Neutral

所以當晚被取去新相機,調侃地操弄一番也不甚介意,但維修費請一起分擔 ( 不過機會率應非常低既 ), What a Face

不過有樣可以肯定的──這事絕非當範、下不為例,連教宗、達賴喇嘛、日皇明仁兼泰王也一視同仁 ( 絕不講笑、絕非笑話 )! Exclamation

而且,本人第一次貼文之陳述事件下,已贊成討論已經結束,只借題提醒各位留神周圍吧了!Ivan 的回應也還可以,現在只想講一句:我唔想再變成不刻意下的沙包,因為於在已內的鄰居之兄弟姊妹中,已受到處事上的質疑;而已我已經銳意另謀高就,以爭回該有的自主──包括回團契相聚!

你部相機發生問題嗎??

另外, 現在經濟不太好, 希望你可以盡快找到你的新工作, 可以一同返團契
Ison
Ison
Admin

文章數 : 131

http://josiah.999luntan.net

回頂端 向下

發表  ivanchan18 周五 12月 26, 2008 7:28 pm

團契等你回來呀, 我地掛住你
ivanchan18
ivanchan18

回頂端 向下

發表  健一 周六 12月 27, 2008 1:57 am

you are one of us man!
健一
健一

回頂端 向下

發表  Markas 周六 12月 27, 2008 2:18 am

it good to hear that

Will you hunt another job before resigning the current one?
Markas
Markas

文章數 : 184

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章