Forum of Josiah, FHL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

請各位為我身體禱告

5 posters

向下

請各位為我身體禱告 Empty 請各位為我身體禱告

發表  tamjeff2516 周二 1月 13, 2009 8:26 pm

在今日一起身,我個肚不斷咁痛,返到公司直到放工都無好過,間中有"柯"同"牛"。所以放了工又去了看醫生。希望我個胃能盡快好番,星期日同大家擦餐勁的。謝謝 Smile
tamjeff2516
tamjeff2516
Admin

文章數 : 110
注冊日期 : 2008-08-22

回頂端 向下

請各位為我身體禱告 Empty 回復: 請各位為我身體禱告

發表  ChiuSheungAriz 周二 1月 13, 2009 11:41 pm

好似腸胃炎咁wor!!
睇醫生未ar?? 頂唔到請一日病假休息0下la~

希望你快快康復ar siu tak** Surprised
已為你代禱!! 勁d~
ChiuSheungAriz
ChiuSheungAriz

文章數 : 234

回頂端 向下

發表  ivanchan18 周三 1月 14, 2009 9:09 am

要多多休息, keep住最佳狀態星期日見人.
ivanchan18
ivanchan18

文章數 : 142

回頂端 向下

發表  tamjeff2516 周三 1月 14, 2009 9:58 am

謝謝,我今日放假,會多多休息。 Smile
tamjeff2516
tamjeff2516
Admin

文章數 : 110

回頂端 向下

發表  [Bentley_on_rush] 周五 1月 16, 2009 2:02 am

"牛"係個"嘔"字呀!我也在此祝你早日康復!

另外順道在此向敏婷核實,冷盤是否揀選牛柏葉及芝麻小八爪魚?請盡快回覆!

[Bentley_on_rush]

文章數 : 59
注冊日期 : 2008-09-08

回頂端 向下

發表  ting 周五 1月 16, 2009 7:45 am

[Bentley_on_rush] 寫到:"牛"係個"嘔"字呀!我也在此祝你早日康復!

另外順道在此向敏婷核實,冷盤是否揀選牛柏葉及芝麻小八爪魚?請盡快回覆!

好呀!

唔該晒,阿銓....
ting
ting

文章數 : 114

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章