Forum of Josiah, FHL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

請為我婆婆祈禱

+2
Melody Pang
Markas
6 posters

向下

請為我婆婆祈禱 Empty 請為我婆婆祈禱

發表  Markas 周二 1月 20, 2009 2:08 pm

我婆婆上星期日(一月十一日)係厠所跌倒,入左醫院。個醫生話佢個頭有微絲血管爆左,D骨碎左,叫我地有心理準備…我星期六返大陸睇佢,見佢由深切治療部轉返出黎,精神都OK,情況慢慢好轉,真係好感恩。醫生本來話要係醫院住一年,我諗宜家住多個零月都應該可以出院。

初時聽到佢入院的消息,真係好驚。我仲諗住我返到去一定要同佢傳福音,不過後黎都無…
平時聽就聽得多,但當有個身邊的人出事後,就會真正體會有著急的心情。

我諗我地真係要為搶救靈魂一事而多多著急。
Markas
Markas

文章數 : 184
注冊日期 : 2008-08-22

回頂端 向下

請為我婆婆祈禱 Empty 回復: 請為我婆婆祈禱

發表  Melody Pang 周二 1月 20, 2009 10:43 pm

為你的家人祈禱,希望你婆婆可以早日康復啦~
Melody Pang
Melody Pang

文章數 : 49
注冊日期 : 2008-09-01

回頂端 向下

發表  tamjeff2516 周三 1月 21, 2009 12:31 am

願主耶穌保守德昌婆婆的身體,現正康復中。求你讓婆婆有多聽福音的機會,讓婆婆可以認識你。阿們
tamjeff2516
tamjeff2516
Admin

文章數 : 110

回頂端 向下

發表  ChiuSheungAriz 周三 1月 21, 2009 8:00 am

德昌你要加油同振作ar!!!
好明白你個心好著急好難過0個種心情**

人0既生命本係微小
但神仍然係咁看重我0地每一個
希望你有勇氣豁出去為你未信0既家人踏出呢一步~~~~

為你婆婆同家人守望**
ChiuSheungAriz
ChiuSheungAriz

文章數 : 234

回頂端 向下

發表  yinyu 周三 1月 21, 2009 12:33 pm

為你婆婆情況好轉感恩,
還有時間啊! 要為她得著福音祈禱!
加油ar

yinyu

文章數 : 49
注冊日期 : 2008-08-25

回頂端 向下

發表  ting 周三 1月 21, 2009 5:48 pm

「趁 著 白 日 、 我 們 必 須 作 那 差 我 來 者 的 工 . 黑 夜 將 到 、 就 沒 有 人 能 作 工 了 。 」 翰9:4

弟兄,加油呀! bom 燃起你拯救人靈魂的心!
ting
ting

文章數 : 114

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章