Forum of Josiah, FHL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

請為我妹妹祈禱

5 posters

向下

請為我妹妹祈禱 Empty 請為我妹妹祈禱

發表  ChiuSheungAriz 周三 2月 04, 2009 9:40 am

Dear alllllllllllll

我妹妹昭兒 3/2 尋晚 2am開始肚痛, 痛到訓唔到, 但又唔係痾又唔係嘔, 到 4:30am 入左北區睇急症, 而+仲等緊個報告出*

請大家為到佢0既心情同病情祈禱, 因為北區醫院d姑娘好惡死, 連佢0既朋友0係房出面等都叫佢走. 昭兒痛到喊 姑娘又話 '你喊咩ar, 又未出報告, 又唔係患絕症!! " 咁!!! 妹妹身心都好煎熬law~ =,=

thank you so much~~~

我相信一切問題不大0既, 不過希望平安過度la~ ^^*
ChiuSheungAriz

文章數 : 234
注冊日期 : 2008-08-22

回頂端 向下

請為我妹妹祈禱 Empty 回復: 請為我妹妹祈禱

發表  ting 周三 2月 04, 2009 9:53 am

而家止左痛未?
希望佢快d好返啦...

God bless.
ting
ting

文章數 : 114

回頂端 向下

發表  ivanchan18 周三 2月 04, 2009 10:38 am

有最新情況就話比我地知啦
ivanchan18
ivanchan18

文章數 : 142

回頂端 向下

請為我妹妹祈禱 Empty 謝謝各位~

發表  ChiuSheungAriz 周三 2月 04, 2009 9:44 pm

THANK YOU SO MUCHHHHH

妹妹今晚 7點出院了

其實醫生都係同佢打左支止痛針
之後同佢吊幾個鐘鹽水, 驗0下血, 照X光, 照超聲波... ...
暫時知道腸胃應該冇咩異樣, 血就向來係有D貧血
而超聲波就遲多幾星期先知

所以都而+都唔知發生左咩事發生今次0既非常肚子痛
醫生都係話再痛都係再入急症 =,=

0岩0岩先平平靜靜煲好啖粥食咋, 折騰左一0既妹妹都冇咁騰雞 (佢真係怕自己有事, coz 佢本身身體都弱)
仲話謝謝大家0既祈禱ar!
希望個超聲波report 係平平安安la
mum 仲都好擔心 @.@

兩個字 --- 感恩*

回頂端 向下

發表  ting 周三 2月 04, 2009 10:46 pm

都係既. 感恩!
起碼而家都出左院...

希望係個平安既報告....
ting
ting

回頂端 向下

請為我妹妹祈禱 Empty 昭兒 2月份報告出了 --- 請大家為妹妹切切祈禱****

發表  ChiuSheungAriz 周五 五月 29, 2009 4:43 pm

cherry2月份不知明肚痛0既報告今日出左
醫生話佢個肚有個5cm 大 0既 ''水long''
好大機會要做手術, 請大家為佢祈禱

佢成日覺得愈祈禱就愈多事發生,
而且甲狀腺0個筆都仲處理緊, 又多樣0野發生,
實在需要時間去接受同調整心情

祈禱事項:
1.為妹妹, 媽咪, 家人都有平安0既心面對妹妹0既疾病,
2. 同用正面0既心去面對信仰而切切祈禱!!!!!

p.s. 妹妹都知道我會post 上團版的, 如果你0地有心問候一下佢都可以ga~
many many thankssss I love you

回頂端 向下

發表  ivanchan18 周五 五月 29, 2009 8:32 pm

要頂住呀. 比多d支持家人
要幫助的, 要話比我地知.
我同珊珊會為你們祈禱.
ivanchan18
ivanchan18

回頂端 向下

發表  ChiuSheungAriz 周二 6月 02, 2009 12:49 am

Thank you Ka Leung and Shan Shan~ Smile

回頂端 向下

請為我妹妹祈禱 Empty 妹妹最新消息!!

發表  ChiuSheungAriz 周五 7月 31, 2009 5:57 pm

今日昭兒覆診, 感恩由於甲狀腺指數持續穩定, 可以隨時接受切除水 'long' 手術了.
但由於醫生冇期, 一係就8月頭做手術, 一係就排到 10月中先ok, 11月1 日佢都結婚了,
so 好趕咁決定定於 4/8 (二) 12noon入院, 4pm 正式0係沙田仁安醫院進行手術*

知道妹妹其實都好緊張同擔心呢次手術, 而結婚又有好多籌備工作要做, 有一定0既壓力, 而媽咪亦都好擔心, 希望b/s 幫忙禱告**

求主保守妹妹用唔同0既角度去睇今次0既手術, 比佢有平安同正面0既心
去面對自己心情同其他人對佢0既關心, 而媽咪能夠放鬆心情去陪伴妹妹,
又比我有智慧同體貼0既心去關心屋企人, 求主比我0地家人都願意順服,
一齊經歷到主與我0地同在**

謝謝各位b/s..

ChiuSheungAriz 在 周六 8月 01, 2009 11:11 am 作了第 1 次修改

回頂端 向下

發表  RAC 周五 7月 31, 2009 6:57 pm

must pray

RAC

文章數 : 478

回頂端 向下

發表  ting 周二 8月 04, 2009 2:17 am

放心!
有神托住! Rolling Eyes
ting
ting

回頂端 向下

請為我妹妹祈禱 Empty 大大0既感恩AR!!! ^0^

發表  ChiuSheungAriz 周三 8月 05, 2009 10:23 am

Dear all,

超級感恩ar!! 妹妹0既0既手術極之順利, 5cm 0既水long 已經被解決了** 醫生話比我0地知, 原來佢另一邊卵巢都有一個約1cm 0既水long, 順便都將佢解決了! 見到妹妹尋日手術前0既表現有dd 緊張, 但都還可以的. 謝謝一班b/s 0既代禱, 到醫院0既探訪, 仲有不絕0既 sms, 電話問侯 令媽咪同昭兒0既心情都舒緩不少, 而我有少少緊張得0黎都係滿有平安的!

而做完手術後佢有少少迷迷糊糊, 開唔到眼, 但叫佢佢就有應我0地, 話自己好口渴同肚餓, 仲想攞鏡照tim! (貪靚鬼!!) hahah 比佢笑死!! 希望昭兒感受到主0既同在同恩典ar~~~

0黎緊佢要住 3-4日醫院, 媽咪同我會輪流加床0係佢側邊照顧佢, 大家都有假呢!!! 謝謝主ar, 知道這都不是偶然, 不是巧合~ 而係實實在在0既保守與恩典!!!!!!

求主繼續保守昭兒0既康復, 同埋藉呢件事比佢同媽咪對主0既愛有深一層0既經歷~

星期六見ar~ 趁0係醫院 '牛' 0既時間勁讀尼希米先~ hoho

被主力上加力昭嫦** yeahhhhhhhhhhhhhhhhhh

回頂端 向下

發表  ivanchan18 周四 8月 06, 2009 12:09 am

一切都安好, 太好了, 感恩!感恩!
ivanchan18
ivanchan18

回頂端 向下

發表  yinyu 周四 8月 06, 2009 5:13 pm

太好la,你同媽咪都要好好休息ar

yinyu

文章數 : 49
注冊日期 : 2008-08-25

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章