Forum of Josiah, FHL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

我返學啦~~~

+3
Melody Pang
Ison
ting
7 posters

向下

我返學啦~~~ Empty 我返學啦~~~

發表  ting 周日 8月 31, 2008 11:08 pm

聽日就要開學啦....
pale 我諗大家做學校既,昭嫦、rachel、hugo、燕如、阿june、同我,面對開學,唔知有咩感覺呢?
請大家為我地祈禱啦..

我都有d d 擔心,一個月後,我諗我地已經會經歷左一d野...
希望神與我地同在! bounce

我們得力,是在乎造天地之耶和華!
ting
ting

文章數 : 114
注冊日期 : 2008-08-22

回頂端 向下

我返學啦~~~ Empty 回復: 我返學啦~~~

發表  Ison 周一 9月 01, 2008 12:48 am

各位老師、書記姐姐加油呀!

他 對 我 說 、 我 的 恩 典 夠 你 用 的 . 因 為 我 的 能 力 、 是 在 人 的 軟 弱 上 顯 得 完 全 . 所 以 我 更 喜 歡 誇 自 己 的 軟 弱 、 好 叫 基 督 的 能 力 覆 庇 我 .」 林後 12:9
Ison
Ison
Admin

文章數 : 131

http://josiah.999luntan.net

回頂端 向下

發表  Melody Pang 周一 9月 01, 2008 1:38 am

為你們祈禱~
Melody Pang
Melody Pang

文章數 : 49
注冊日期 : 2008-09-01

回頂端 向下

發表  Hongki 周一 9月 01, 2008 11:57 am

加油啊! sunny
Hongki
Hongki

文章數 : 16
注冊日期 : 2008-08-25

回頂端 向下

發表  ting 周一 9月 01, 2008 3:34 pm

開左學啦..
都好ok啦!
佢地真係好可愛...

不過我個班都有一兩個學生要特別注意,又食物敏感、又容易甩「較」...
求神賜我智慧啦! cheers
ting
ting

文章數 : 114

回頂端 向下

發表  RAC 周二 9月 02, 2008 5:28 pm

我而家每一天都好像打仗咁,課程趕急,又多功課要跟,
第一天仲訓唔著,不過而家好左d,因為我感恩有個好助教幫我手,
不過遲d就唔知lar,都是我handle,助教可能分組先入黎,希望一天比一天好!
各位老師,加油呀~

RAC

文章數 : 478

回頂端 向下

發表  Hongki 周三 9月 03, 2008 12:52 am

puiman10 寫到:我而家每一天都好像打仗咁,課程趕急,又多功課要跟,
第一天仲訓唔著,不過而家好左d,因為我感恩有個好助教幫我手,
不過遲d就唔知lar,都是我handle,助教可能分組先入黎,希望一天比一天好!
各位老師,加油呀~

唔好咁擔心啦! 逐D逐D準備, 便會做得黎ga啦!
唔好諗太多遲d既事, 盡力做好今天的事便夠了呀!! Basketball
Hongki
Hongki

文章數 : 16

回頂端 向下

發表  yinyu 周四 9月 04, 2008 1:39 am

ting 寫到:開左學啦..
都好ok啦!
佢地真係好可愛...

不過我個班都有一兩個學生要特別注意,又食物敏感、又容易甩「較」...
求神賜我智慧啦! cheers

靠著那加給你力量的,凡事都能作啊!
比心機ar

yinyu

文章數 : 49

回頂端 向下

發表  tamjeff2516 周六 9月 06, 2008 1:29 am

我下星期都要開學,最後一年希望學業順利,二級榮譽畢業,伍先生同我都會開學,大家要記住呢!
tamjeff2516
tamjeff2516
Admin

文章數 : 110

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章