Forum of Josiah, FHL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

惶恐中.....

5 posters

向下

惶恐中..... Empty 惶恐中.....

發表  ting 周一 6月 08, 2009 9:32 pm

今晚大約8時左右,旺角又再發生淋「強水」,我一上地鐵站,就見到好多人係地下接受治療..

而我住個度亦封左..

諗起都好驚! 因為阿june 叫我幫佢係旺角電腦中心買earphones,而「強水」既位置正正係BODY SHOP去電腦中心既橫街..... 如果唔係我肚痛,要快D返屋企,可能淋到個個係我!

我而家仲係好驚! 感恩係我無事!

同時,個個人真係痴線架,不斷挑戰警方,好可怕!

我地呢D 住係附近既人,我而家真係好驚,好擔心!

大家請祈禱!

謝謝!
ting
ting

文章數 : 114
注冊日期 : 2008-08-22

回頂端 向下

惶恐中..... Empty 回復: 惶恐中.....

發表  jkck18 周二 6月 09, 2009 3:55 pm

不如等我送件雨螻俾你..咁你可以返工放工都著住..冇有怕~ pirat
jkck18
jkck18
Admin

文章數 : 108

回頂端 向下

發表  Markas 周二 6月 09, 2009 7:39 pm

maybe you can install a webcam to help the police to catch the bintailo

anyway, try your best to walk under the ceiling~
Markas
Markas

文章數 : 184

回頂端 向下

發表  ivanchan18 周三 6月 10, 2009 1:28 am

睇到你的代禱事項, 我都好擔心
ivanchan18
ivanchan18

文章數 : 142

回頂端 向下

發表  ChiuSheungAriz 周三 6月 10, 2009 8:54 am

wahhhh 有驚冇險, 為你感恩**

唯有唔好行出行人專區la, 做到0既都做!
主必看顧~
ChiuSheungAriz
ChiuSheungAriz

文章數 : 234

回頂端 向下

發表  ting 周四 6月 11, 2009 5:29 pm

估唔到強水狂徒未捉到,小學又話要停課...

真係一單未平,一單又起! Shocked

幸好,對我地學校既影響不大,我地仲有一日既考試未考,會安排復課後的第一天考返,而我地亦可以遲上班,早放工...

不過,我都係希望香港可以打勝仗! 其實咁早放工都幾悶! 我情願對住學生,見到佢地笑,人都開心D! Razz
ting
ting

文章數 : 114

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章