Forum of Josiah, FHL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

感謝神!我搵到工喇!

+2
健一
siuying
6 posters

向下

感謝神!我搵到工喇! Empty 感謝神!我搵到工喇!

發表  siuying 周一 9月 28, 2009 2:34 pm

非常感恩,我在25/9上午收到WWF的電話,會offer個post比我! cheers 心情不是想像中興奮,而是有點不知所措!感謝主的帶領,其實我等他們的電話已數天,心想會無的,我亦開始搵下其他工,同時亦同自己講神所安排必定是最好的,縱使好失望都要相信祂!所以心情都算平靜....但神確有祂的時間,搵工以來神讓我學習到好重要的一課!

我收到電話當天已遞埋遲職信,盼望在這一個月的通知期中能順利渡過吧!
亦都好多謝大家的祈禱及關心,食飯當然唔少得啦!紹德、ison,你地都識做啦! What a Face
siuying
siuying

文章數 : 60
注冊日期 : 2008-08-22

回頂端 向下

感謝神!我搵到工喇! Empty 回復: 感謝神!我搵到工喇!

發表  健一 周一 9月 28, 2009 5:31 pm

等左好耐喇~老細!
健一
健一

文章數 : 190

回頂端 向下

感謝神!我搵到工喇! Empty 回復: 感謝神!我搵到工喇!

發表  RAC 周一 9月 28, 2009 7:02 pm

感謝主啦~
我都會請埋既~

RAC

文章數 : 478

回頂端 向下

發表  Man Ho 周四 10月 08, 2009 10:18 am

紹德再找新工, 唔需要他請啦, 但是ison呢?? 無理由唔請ga wor, 快d表態, wa ha ha~~~~ afro
Man Ho
Man Ho

文章數 : 31
注冊日期 : 2008-11-27

回頂端 向下

發表  ivanchan18 周五 10月 09, 2009 1:03 am

小英: 我睇到你找到工, 我好興奮喎, 係唔係仲興奮過你呢?

民浩: 我想你太不了解紹德啦, 佢就算冇工返都一定會請大家食飯, 你信唔信?
ivanchan18
ivanchan18

文章數 : 142

回頂端 向下

發表  Ison 周五 10月 16, 2009 2:07 pm

Man Ho 寫到:紹德再找新工, 唔需要他請啦, 但是ison呢?? 無理由唔請ga wor, 快d表態, wa ha ha~~~~ afro

仲有德昌~~ lol!
Ison
Ison
Admin

文章數 : 131

http://josiah.999luntan.net

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章