Forum of Josiah, FHL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

邀請大家星期六晚上來玩玩WII同打邊爐

5 posters

向下

邀請大家星期六晚上來玩玩WII同打邊爐 Empty 邀請大家星期六晚上來玩玩WII同打邊爐

發表  tamjeff2516 周三 9月 17, 2008 12:19 am

我家於星期六將無人(除了我),誠邀團友上來玩WII同打邊爐。

時間:6:00開始團契時間(當日無團契)
地點:華明村禮明樓----室 (紹德屋企) -> 因保護閣下私隱理由, 地址一項已被修改
做乜:玩WII,傾下計,食下野,玩集體遊戲都可以。

若大家當日無乜野做,歡迎大家一起來開心玩番晚。
由於第二日係浸禮,所以希望做到早開同早散。10:00左右啦

最需要的就係找人幫手買野,有意者請與紹德聯絡。
tamjeff2516
tamjeff2516
Admin

文章數 : 110
注冊日期 : 2008-08-22

回頂端 向下

邀請大家星期六晚上來玩玩WII同打邊爐 Empty 回復: 邀請大家星期六晚上來玩玩WII同打邊爐

發表  Melody Pang 周三 9月 17, 2008 2:31 am

點解冇團契既?
Melody Pang
Melody Pang

文章數 : 49
注冊日期 : 2008-09-01

回頂端 向下

邀請大家星期六晚上來玩玩WII同打邊爐 Empty 回復: 邀請大家星期六晚上來玩玩WII同打邊爐

發表  tamjeff2516 周三 9月 17, 2008 1:46 pm

由於家.使命係分組探訪家人,所以呢個星期的團契會按各組需要在不同的地方開始,所以當日無團契
tamjeff2516
tamjeff2516
Admin

回頂端 向下

發表  [Bentley_on_rush] 周三 9月 17, 2008 1:57 pm

放心,我第一個報到;兼且要咩零食請出聲,我盡量找,不過請備一點預算,始終黽頭小利!

[Bentley_on_rush]

文章數 : 59
注冊日期 : 2008-09-08

回頂端 向下

發表  RAC 周三 9月 17, 2008 6:16 pm

如果其他組不用探訪,都可以考慮既,如果是,幾時CONFIRM 知?

RAC

文章數 : 478

回頂端 向下

發表  ivanchan18 周三 9月 17, 2008 10:44 pm

有什麼game?

我應該可以提供1.馬利奧賽車, 2.馬利奧&超音鼠奧運, 3. wii sport
ivanchan18
ivanchan18

文章數 : 142

回頂端 向下

發表  tamjeff2516 周六 9月 20, 2008 1:13 pm

今晚的活動將於太約6:00開始,打邊爐方面等齊人就可以開始啦!上來前請先打給我 手機,確保有門口入。
tamjeff2516
tamjeff2516
Admin

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章