Forum of Josiah, FHL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

16/1團契後請食飯!

+2
健一
siuying
6 posters

向下

16/1團契後請食飯! Empty 16/1團契後請食飯!

發表  siuying 周一 1月 11, 2010 5:14 pm

各b/s:

為見證及感謝神的恩典,近期找到工作的b/s (包括我、ison、紹德、淑芳及cody)將會携手合作,16/1團契後請大家食飯!我建議叫外賣炸雞pizza, 壽司在教會食,到時大家又可以玩card game Laughing 同食野! wahahahaha!!!!! cheers

如你地有乜意見 (特別係有份請客嗰d),請回覆!如有其他b/s都有感動請埋一份,無任歡迎!
約定你!

主內,
小英
siuying
siuying

文章數 : 60
注冊日期 : 2008-08-22

回頂端 向下

16/1團契後請食飯! Empty 回復: 16/1團契後請食飯!

發表  健一 周一 1月 11, 2010 6:41 pm

壽司壽司壽司壽司壽司壽司壽司壽司壽司壽司壽司壽司壽司壽司
健一
健一

文章數 : 190

回頂端 向下

16/1團契後請食飯! Empty 回復: 16/1團契後請食飯!

發表  RAC 周一 1月 11, 2010 8:37 pm

我又請.......點解我唔知16/1 請食飯既? 為什麼沒有人問過我?又唔記得我......失望....

RAC

文章數 : 478

回頂端 向下

發表  Markas 周二 1月 12, 2010 1:41 am

又唔駛失望既,

因為我都唔係好知…

其實又真係好難逐個逐個弟兄姊妹去問請唔請食飯咖喎
Markas
Markas

文章數 : 184

回頂端 向下

發表  Man Ho 周二 1月 12, 2010 9:28 am

是ar, racheal, 唔需要唔開心的, 我們當時興起話叫他們請吃飯, 當時只見到他們, 所以未叫他們請law....
所以唔需要介意的, wah haaaaaa~~~
我都好想請吃飯, 可惜我是好窮的肥總, ha hahaa
Man Ho
Man Ho

文章數 : 31
注冊日期 : 2008-11-27

回頂端 向下

發表  健一 周二 1月 12, 2010 10:19 am

黃總請食甜品law~
好平ga ja~
健一
健一

文章數 : 190

回頂端 向下

發表  RAC 周二 1月 12, 2010 8:44 pm

哦......原來如此......

RAC

文章數 : 478

回頂端 向下

發表  jkck18 周四 1月 14, 2010 10:51 am

呢個星期六我外公生日要食飯, 所以返唔到來呀!! 你地食多d , 食得開心d 啦!! Shocked
(留返件壽司俾我..haha)
jkck18
jkck18
Admin

文章數 : 108

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章