Forum of Josiah, FHL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

為懇親代禱

+2
tamjeff2516
siuying
6 posters

向下

為懇親代禱 Empty 為懇親代禱

發表  siuying 周三 9月 24, 2008 4:11 pm

請大家為當天天氣,整天程序的安排,親友信主的心祈禱啦....我今年好難得地邀請到我爸爸參加(我係懇親旅行的稀客,第一次邀請到家人參加咋!!!),希望佢有好感啦。以我所知,有些團友都有邀請到親友參加,大家多多祈禱,當日主動認識下團友的家人啊!謝謝! cheers
siuying
siuying

文章數 : 60
注冊日期 : 2008-08-22

回頂端 向下

為懇親代禱 Empty 回復: 為懇親代禱

發表  tamjeff2516 周三 9月 24, 2008 8:16 pm

YEAH@@@@
我都有家人會去,希望到時能多多認識大家的家人!
tamjeff2516
tamjeff2516
Admin

文章數 : 110

回頂端 向下

發表  siuying 周五 9月 26, 2008 5:33 pm

我阿爸而家又話唔去喎....唉,你地玩得開心d Sad
siuying
siuying

文章數 : 60

回頂端 向下

發表  Ison 周五 9月 26, 2008 8:55 pm

siuying 寫到:我阿爸而家又話唔去喎....唉,你地玩得開心d Sad

可能佢又突然話會去呢~~ 唔好灰心~~ 支持你~~
Ison
Ison
Admin

文章數 : 131

http://josiah.999luntan.net

回頂端 向下

發表  ting 周五 9月 26, 2008 11:00 pm

唔好灰心啦!

係啦... 或者佢又話去呢...

一齊祈禱啦! I love you I love you
ting
ting

文章數 : 114

回頂端 向下

發表  [Bentley_on_rush] 周六 9月 27, 2008 12:31 am

唔好意思,我唔知咁講係咪幸災樂禍,但我阿媽在離現在四個字時間之前答應一齊去!真的放下了一塊心頭大石,請大家為此事祈禱,兼希望一切順勢!也希望大家也得到最該得的成果! Smile

[Bentley_on_rush]

文章數 : 59
注冊日期 : 2008-09-08

回頂端 向下

發表  [Bentley_on_rush] 周六 9月 27, 2008 12:34 am

另外,方便的話請將此事代為通知陳姑娘!另外,我無話俾阿媽係教會搞! Neutral

[Bentley_on_rush]

文章數 : 59
注冊日期 : 2008-09-08

回頂端 向下

發表  ting 周六 9月 27, 2008 11:32 am

好似額滿啦wow,你之前有冇報名??

你打電話問下陳姑娘咪仲好..... Smile
ting
ting

文章數 : 114

回頂端 向下

為懇親代禱 Empty 為懇親財政祈禱

發表  jkck18 周三 10月 15, 2008 4:21 pm

感謝神讓當天一切順利, 大家都很開心! 但請大家亦禱告記念懇親財政, 赤字不少, 如大家有感動的亦可奉獻~
jkck18
jkck18
Admin

文章數 : 108

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章