Forum of Josiah, FHL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

6/10(一) bbq?

+4
fatlam
Ison
RAC
ting
8 posters

向下

6/10(一) bbq? Empty 6/10(一) bbq?

發表  ting 周三 10月 01, 2008 6:25 pm

繼國慶日無野搞之後,又一力作! Razz

6/10(一) 夜晚不如一齊去元朗bbq丫..

而家已經有一人報名(就係我啦...)!

有無人有興趣呀?? bounce bounce bounce
ting
ting

文章數 : 114
注冊日期 : 2008-08-22

回頂端 向下

6/10(一) bbq? Empty 回復: 6/10(一) bbq?

發表  RAC 周三 10月 01, 2008 7:55 pm

ting 寫到:繼國慶日無野搞之後,又一力作! Razz

有無人有興趣呀?? bounce bounce bounce

好提議~

RAC

文章數 : 478

回頂端 向下

6/10(一) bbq? Empty 回復: 6/10(一) bbq?

發表  Ison 周三 10月 01, 2008 8:08 pm

不錯的建議, 去元朗邊度好??

我10月7日唔駛帶團, 可以玩通頂~~
Ison
Ison
Admin

文章數 : 131

http://josiah.999luntan.net

回頂端 向下

發表  ting 周三 10月 01, 2008 8:33 pm

距離成團人數: 6個

有冇好提議呢?? Basketball

我search到呢間...
偉記燒烤樂園 (偉記BBQ) 元朗大旗嶺677號 (大棠路蝶翠峰後面)
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=17517

大家點睇?
ting
ting

回頂端 向下

發表  fatlam 周三 10月 01, 2008 8:37 pm

good idea wor...
預埋我份..

距離成團人數仲有5個人wor
期待之~ afro yo~man~
fatlam
fatlam

文章數 : 17
注冊日期 : 2008-08-26

回頂端 向下

發表  ting 周三 10月 01, 2008 8:40 pm

rachel,妳去唔去呢?
計埋妳,我地成團既人數仲有4個...

great~~

當然啦,愈多愈好! 多過8個? 仲好!!! yeah~~ cheers

預埋你地呀!!

flower
ting
ting

回頂端 向下

發表  jkck18 周三 10月 01, 2008 10:48 pm

我7號要返海下呀...你地燒埋我果份啦~ Cool
jkck18
jkck18
Admin

文章數 : 108

回頂端 向下

發表  Markas 周四 10月 02, 2008 1:09 pm

我有少少喉嚨痛,唔去燒野食喇,你地玩得開心D啦
Markas
Markas

文章數 : 184

回頂端 向下

發表  RAC 周四 10月 02, 2008 1:37 pm

ting 寫到:rachel,妳去唔去呢?
計埋妳,我地成團既人數仲有4個...

great~~

當然啦,愈多愈好! 多過8個? 仲好!!! yeah~~ cheers

預埋你地呀!!

flower

去~

RAC

文章數 : 478

回頂端 向下

發表  yinyu 周五 10月 03, 2008 12:16 am

我果晚要練歌,第二朝教野,去唔到lu
你理玩得開心d

yinyu

文章數 : 49
注冊日期 : 2008-08-25

回頂端 向下

發表  ting 周五 10月 03, 2008 11:19 am

好..

4個、4個、4個....

入黎啦.... 留個言,一齊盡興下... What a Face
ting
ting

回頂端 向下

發表  Ison 周五 10月 03, 2008 5:03 pm

剛接到公司通知, 我10月7日要帶團

6號晚都可以去橈野野, 但就唔可以玩咁夜
Ison
Ison
Admin

文章數 : 131

http://josiah.999luntan.net

回頂端 向下

發表  Hongki 周六 10月 04, 2008 6:02 pm

我6號晚收得晏, 應該去唔到, 你地玩得開心D啦! Surprised
Hongki
Hongki

文章數 : 16
注冊日期 : 2008-08-25

回頂端 向下

發表  fatlam 周日 10月 05, 2008 6:09 pm

~~~~~~~~~~~~~~~~~

由於反應冷淡,所以成團機會接近零呀 Sleep

如會成團進一步消息會電話通知大家
fatlam
fatlam

文章數 : 17
注冊日期 : 2008-08-26

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章