Forum of Josiah, FHL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

24/7 流浪漢世界杯

4 posters

向下

24/7 流浪漢世界杯 Empty 24/7 流浪漢世界杯

發表  jkck18 周二 7月 20, 2010 12:49 pm

大家好,

大家在過去的星期六打完羽毛球 同 乒乓球, 係咪意猶未盡呢? 我們在今個星期六的團契將會繼續運動狂熱, 而今次的項目係 -- (睇)足球!! 我們將會在教會的全天候恒溫環境和72"高清投影屏幕下, 欣賞一套賺人熱淚的福音電影 --《流浪漢世界杯》! 片長108分鐘, 不設劃位, 請盡時六點入座! afro

電影後更有Cheese Pizza芝脆雞愛筵交通時間, 萬勿錯過(自費活動)!

有咁豐富的節目, 無理由不快快邀請你的家人好友一同出席吧? 大家加油~ cheers

Jacky lol!
jkck18
jkck18
Admin

文章數 : 108
注冊日期 : 2008-08-22

回頂端 向下

24/7 流浪漢世界杯 Empty 回復: 24/7 流浪漢世界杯

發表  健一 周二 7月 20, 2010 11:30 pm

你唔去?

唔係fa???

affraid
健一
健一

文章數 : 190

回頂端 向下

24/7 流浪漢世界杯 Empty 回復: 24/7 流浪漢世界杯

發表  yinyu 周五 7月 23, 2010 2:00 am

我今個星期五、六會隨樂圃去廣州參與當地教會(天河堂)的聖樂營,
所以返唔到團契,我都好想睇世界杯, Rolling Eyes 大家加油啊! 我會在你們的北方記念你們 ^o^
我地兩晚都會有獻唱, 我第一晚要做一首歌ge司琴啊,有d驚驚, 大家請為我禱告吧。

yinyu

文章數 : 49
注冊日期 : 2008-08-25

回頂端 向下

發表  健一 周五 7月 23, 2010 2:39 am

唔駛驚wor

我地在你背後禱告撐你

健一 在 周五 7月 23, 2010 11:55 pm 作了第 1 次修改
健一
健一

文章數 : 190

回頂端 向下

發表  siuying 周五 7月 23, 2010 11:27 am

加油!你得既!
siuying
siuying

文章數 : 60

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章