Forum of Josiah, FHL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

請為我工作祈禱

+4
[Bentley_on_rush]
ting
Markas
tamjeff2516
8 posters

向下

請為我工作祈禱 Empty 請為我工作祈禱

發表  tamjeff2516 周五 10月 17, 2008 12:12 am

今日非常失魂,做錯了野。話說部機有講過個CASE由我個supervisior跟,但我睇唔到,打了給我caller,點知我打完後又唔記得save番個record,我個supervisior之後打番去,個caller話要投訴佢,仲要去到申訴專員工署。我當堂個人頹曬,其實若我早D講番,就唔會發生呢件事,唸住放工先講原來太遲。求神在當中幫助。呢份工見到好多無聊的香港人,覆多次個case都話要投拆,雖然唔知係咪真,但求神賜我智慧,做好呢份工。希望可以做到grad。
tamjeff2516
tamjeff2516
Admin

文章數 : 110
注冊日期 : 2008-08-22

回頂端 向下

請為我工作祈禱 Empty 回復: 請為我工作祈禱

發表  Markas 周五 10月 17, 2008 12:24 am

Take it easy man
Markas
Markas

文章數 : 184

回頂端 向下

發表  ting 周五 10月 17, 2008 8:58 am

唔好唔開心啦..
我知道你已經學到野架啦...
求神賜你力量,重新得力! sunny
ting
ting

文章數 : 114

回頂端 向下

發表  [Bentley_on_rush] 周五 10月 17, 2008 7:21 pm

何否講下你面對的 caller 係咩人多?

文章數 : 59
注冊日期 : 2008-09-08

回頂端 向下

請為我工作祈禱 Empty 請順便也為我祈禱

發表  [Bentley_on_rush] 周五 10月 17, 2008 7:54 pm

我於工作也有個麻煩:一個星期前,上司話自奧運會後連每個星期六也變得水靜河飛;要考慮將我由返上午變下午,本來都由他而靜觀其變;明天有同事想掉更而去幫佢,同時向上司講希望別將此作考慮永久掉更的因素,不過另外一個同事衝口而出,在我想不通點樣婉轉講時已經「窒」過來!結果個敏感上司話我一定要被掉梗!而家真係無哂乎!

請為我代禱,因為我想以後也能見到大家!
Crying or Very sad

文章數 : 59
注冊日期 : 2008-09-08

回頂端 向下

發表  tamjeff2516 周五 10月 17, 2008 9:15 pm

我在政府熱線1823做part time,面對的就係大家,即市民。但我係覆投訴的,面對的就係自私的香港市民,當然有正常的。
tamjeff2516
tamjeff2516
Admin

回頂端 向下

發表  ChiuSheungAriz 周六 10月 18, 2008 12:46 am

唔好灰心同怕ar siu takkk
而且而+0既香港人個個一遇到唔合自己意思0既都識得去投訴, 真係趨勢0黎**

係等待0既過程難過d, 但回頭就知道主0既恩典夠你用了!!
勇敢面對先la~ 撐你~~~ Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven I love you
ChiuSheungAriz
ChiuSheungAriz

文章數 : 234

回頂端 向下

發表  ivanchan18 周六 10月 18, 2008 2:17 am

求神比弟兄可以返到教會, 認識神更多, 同我地生活
ivanchan18
ivanchan18

文章數 : 142

回頂端 向下

發表  Ison 周六 10月 18, 2008 12:09 pm

tamjeff2516 寫到:我在政府熱線1823做part time,面對的就係大家,即市民。但我係覆投訴的,面對的就係自私的香港市民,當然有正常的。

下次小心d喇
Ison
Ison
Admin

文章數 : 131

http://josiah.999luntan.net

回頂端 向下

發表  tamjeff2516 周六 10月 18, 2008 12:45 pm

學懂了!多謝各位關心 tongue tongue tongue
tamjeff2516
tamjeff2516
Admin

回頂端 向下

發表  Melody Pang 周日 10月 19, 2008 1:39 am

有時都係架,有好人可能因為本身對現況好多不滿,所以好易發脾氣,所以...
你唔好唔開心啦,haha
下次做得好d就得啦~
Melody Pang
Melody Pang

文章數 : 49
注冊日期 : 2008-09-01

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章