Forum of Josiah, FHL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

請為我姨丈及大姐夫代禱

+2
健一
Joan2012
6 posters

向下

請為我姨丈及大姐夫代禱 Empty 請為我姨丈及大姐夫代禱

發表  Joan2012 周一 10月 20, 2008 11:09 pm

各位 B/S :

上星期五泰林下午突然結業,而我姨丈及大姐夫則係泰林員工。
請大家為他們祈禱啦,因為我姨丈同阿姨兩個人肩膀要照顧一位老人家及三位小朋友(雖然其中兩個係讀緊中學,但有一個係幫我大家姐照顧的未到三歲的小朋友),雖然他們仲有體力可以做跟車或經濟暫仍可以支持一段短時間,但都需要急搵工應付經濟問題。
因為他們的擔子不輕,請為他們代禱。
謝謝。
pale Neutral
Joan2012
Joan2012

文章數 : 37
注冊日期 : 2008-08-29
年齡 : 32

回頂端 向下

請為我姨丈及大姐夫代禱 Empty 回復: 請為我姨丈及大姐夫代禱

發表  健一 周一 10月 20, 2008 11:16 pm

必為他們守望,禱告
健一
健一

文章數 : 190
注冊日期 : 2008-08-22

回頂端 向下

請為我姨丈及大姐夫代禱 Empty 回復: 請為我姨丈及大姐夫代禱

發表  Ison 周二 10月 21, 2008 1:18 am

仔細老婆嫩...

必會為他們祈禱
Ison
Ison
Admin

文章數 : 131

http://josiah.999luntan.net

回頂端 向下

發表  Melody Pang 周四 10月 23, 2008 12:32 am

為他們祈禱,希望你的親友的問題可以早日解決。
求神俾佢地有平安的心,積極去面對問題。
Melody Pang
Melody Pang

文章數 : 49
注冊日期 : 2008-09-01

回頂端 向下

發表  ChiuSheungAriz 周六 10月 25, 2008 1:43 pm

冰河時期真係到0勒, 周圍好多警號
好切身0既問題係咁殺埋0黎
唔到你唔信, 主0既能力超過我0地所想
我0地要好好將焦點對準主lei*

為你家人祈禱AR曉盈***
主必保守~ 願主大大0既為你家人賜下平安0既心, 順利過度, 又經歷主0既信實! Surprised

加油加油!!!!! Like a Star @ heaven
ChiuSheungAriz
ChiuSheungAriz

文章數 : 234

回頂端 向下

發表  hugosham 周一 10月 27, 2008 10:17 pm

已代禱
hugosham
hugosham

文章數 : 27
注冊日期 : 2008-08-26

回頂端 向下

請為我姨丈及大姐夫代禱 Empty 謝謝大家唷‥

發表  Joan2012 周一 11月 03, 2008 9:05 pm

謝謝大家唷...
只不過有時面對佢地時,唔知可以講咩唷‥
Rolling Eyes No
Joan2012
Joan2012

文章數 : 37
注冊日期 : 2008-08-29
年齡 : 32

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章